Metoda direct costing, její vznik vývoj. 2 - Báča, J.
Charakteristické znaky metódy direct costing, kalkulačný postup. Význam direct costing pre riadenie. Stupňovitá kalkulácia variabilných nákladov. Ekvivalenty v nemčine a angličtine.