Náklady a výnosy v manažerském účetnictví z hlediska rozhodování. 1 - Janout, J.
Zásada, podľa ktorej predmetom manažérskeho účtovníctva sú relevantné náklady a výnosy. Podstata relevantných nákladov a výnosov. Prírastkové výnosy a náklady.