Náklady a výnosy v manažerském účetnictví z hlediska rozhodování. 2 - Janout, J.
Nákladová kategória z hľadiska rozhodovania - náklady príležitosti označované tiež oportunitné náklady. Charakteristické znaky oportunitných nákladov. Ďalšie faktory ovplyvňujúce vykazovanie nákladov a výnosov v manažérskom účtovníctve. Význam manažérskeho účtovníctva v jeho orientácii na rozhodovanie. Ekvivalenty v nemčine a angličtine.