Objektivizácia hodnotenia záverov finančnej analýzy - Zalai, Karol
Podrobnejšia charakteristika objektivizácie záverov finančnej analýzy v audítorskej praxi. Porovnanie podnikových finančných ukazovateľov s ukazovateľmi odvetvovými. Analýza vývoja v čase. Analýza vzťahov medzi finančnými ukazovateľmi. Možnosti rozkladu a agregácie finančných ukazovateľov. Návrh opatrení - finalizujúca časť finančnej analýzy audítora a čo má obsahovať.