Úloha a povinnosti amerického znalce v oboru účetnictví. 1 - Gottlieb, M.
Povolanie audítora v USA. Profesia "znalec v odbore účtovníctva" (certified public accountant - CPA). Požiadavky pre získanie odbornej licencie. Profesionálne organizácie, ktoré združujú väčšinu audítorov. Služby, ktoré vykonávajú audítori.