Úloha a povinnosti amerického znalce v oboru účetnictví. 2 - Gottlieb, M.
Rozdiely medzi účtovníctvom a auditom. Základné podmienky, ktoré musí plniť audit. Rôzne typy auditov a rôzne typy audítorov. Vzťah medzi účtovníctvom a auditom. Audit účtovnej závierky. Audítorské štandardy a ich schvaľovanie. Forma audítorskej správy, audítorské hodnotenie.