Cash flow a management - Houdek, V.
Zostavenie výkazu prehľadu v peňažných tokoch (cash flow). Prvý krok zostavenia cash flow z údajov súvahy a postup pri jeho realizácii. Súvaha v plnom rozsahu, aktíva, pasíva. Druhý krok zostavenia cash flow (úprava údajov netto na brutto za použitia výsledkových účtov. Tretí krok - súčet údajov nahromadených v 1. a 2. kroku. Cash flow a manažment. Súvaha a manažment. Príklad finančnej situácie účtovnej jednotky.