Obchod na problematickém poli Pohledávky a závazky - Oswald, E.
Problematika druhotnej platobnej neschopnosti a snaha riešiť tento problém. Otázka faktúr a zmeniek. Zápočty ako jedna z možností riešenia problému pohľadávok a záväzkov. Obchod s pohľadávkami. Špecializované firmy a samotné podniky riešiace problém platobnej neschopnosti.