Přehled o peněžních tocích (cash flow) - Ryneš, P.
Účel prehľadu o peňažných tokoch. Model prehľadu o peňažných tokoch. Východiská prehľadu. Formálno-technická konštrukcia prehľadu o peňažných tokoch. Transformácia účtových dát na cash flow. Výkaz a ukazovateľ cash flow. Účtový príklad na cash flow.