Interní audit jakosti. 2 Zkušenosti z Královopolské a.s. - Vaněk, J.
Skúsenosti s trojročnou aplikáciou interných auditov akosti v Královopolskej a.s. Zavedenie systému riadenia akosti je nereálne bez aplikácie analýz činností prostredníctvom auditov. Boli spracované významné interné dokumenty, ktoré majú charakter štandardných postupov a inštrukcií.