Akční plán k prosazení provozních cílů Poradenská služba pro vedoucí prodeje
Definícia a stanovenie podnikových cieľov. Plánovanie priorít - prvá fáza analýza síl. Stanovenie negatívnej a pozitívnej sily, ktoré ovplyvňujú dosiahnutie cieľa. Vypracovanie akčného plánu.