Prodejce v podmínkách konkurence Praxe úspěšného prodejce
Pracovníci externej predajnej služby ako pozorovatelia konkurencie. Niekoľko pripomienok k správnej organizácii analýzy konkurencie a podávaní správ o konkurencii. Pojem reaktancia - citový odpor voči ovplyvňovaniu predajcom. Nový termín v predaji - analýza dodávateľov. Hodnotenie dodávateľov zákazníkmi.