Nová výzva: Individualizované oslovenie zákazníka Poradenská služba pro vedoucí prodeje
Priama a individuálna komunikácia so zákazníkmi a záujemcami. Oslovovanie zákazníkov. Individualizovaná starostlivosť o zákazníka. Predaj špičkovej techniky pomocou konkurencie. Dosiahnutie strategických cieľov prostredníctvom udeľovania licencie. Doplnenie odbytového programu prevzatím licenčných produktov.