Prodejce v podmínkách konkurence Praxe úspěšného prodejcu
Potreba zvyšovania kvality poradenskej činnosti. Najdôležitejšie kritériá pre odborné poradenstvo a pre obsluhu zákazníkov. Správanie zákazníkov. Odpovede na kvíz. Význam slova slušnosť v styku so zákazníkom. Zhodnotenie medzinárodných produktov - uprednostnenie nemeckých výrobkov pre 70 perc. Nemcov. Predchádzanie sťažnostiam zákazníkov.