Získávat zákazníky Informácie pre externých predajcov. Tréningový kurz systematického predaja
Dôležité pravidlá presvedčovacej techniky podľa G.F. Gossa. Správne zaobchádzanie so zákazníkmi. Triedenie zákazníkov do troch typov a zaobchádzanie s nimi. Technika rozhovoru. Získavanie pozornosti.