Umenie získať zákazníka Reklama musí osloviť. Lenže koho a ako? - Váňa, P.
Autor viacerých publikácií a odborník v oblasti manažmentu, marketingu a reklamy odpovedá na otázky o tajomstvách úspechu malého a stredného podnikania, spôsobe používania reklamy a jej rôznych formách. Priblíženie pojmu direct marketing a jeho spôsob používania.