Ani reklama nie je všemohúca Ako na Slovensku rozdeliť päť Fordových dolárov? - Filo, Peter
Reklama, podpora predaja, propagácia (promotion) - fungovanie týchto zložiek marketingového procesu. Nízka obratovosť v reklamnom priemysle na Slovensku. Rezervy reklamného priemyslu. Výdavky na reklamu. Marketing mix a jeho štyri veličiny tzv. 4 P - výrobok (product), cena (price), podpora predaj (promotion) a odbytové kanály (place).