Triky profesionálů propagace
Stratégia reklamy v r. 1994 sleduje "trend fokusácie" - zaostrenie na určitý typ zákazníka, na určitú cieľovú skupinu, ktorej je nutné sa čo najviac priblížiť. Typické príklady zo súčasného Nemecka.