Malá encyklopédia public relations. 10 - Žáry, Ivan
Komunikácia v predvolebnej kampani, klientom public relations je politická strana, zoskupenie, či politická osobnosť. Zložky politickej kampane: peniaze, kandidáti, politická organizácia, témy. Public relations po voľbách.