Podniková identita
Zosilnenie konkurencie o podnikovú identitu. Vytvorenie konkurenčných výhod v oblasti identity a komunikácie. Formovanie identity sa rovná formovaniu podniku - profesionálna metóda, ktorá sa riadi zákonmi trhu. Je najúčinnejším nástrojom vedenia. Podnik musí mať svoju kultúru, etiku. Kvalita komunikácie - súčasť podnikovej stratégie a politiky.