Zásady komunikace s veřejností
Public relations (PR) - vzťahy, komunikácia s verejnosťou. Zásady: PR sú funkciou manažmentu, zahŕňajú činnosti vychádzajúce z dôvery, jednotné pôsobenie vedenia a útvaru PR, pravdivé informácie, spriehľadnenie plánov a cieľov organizácie, je to činnosť priebežná, PR nepretržite skúmajú postavenie organizácie v jej podnikateľskom i verejnom okolí, sebakritičnosť, motivácia navonok i dovnútra, intuícia, činnosť tímová, interdisciplinárna.