Úloha PR - manažéra v podniku Public relations: Corporate Identity - Modory, I.
Oddelenie pre styk s verejnosťou (Public Relations). Funkcia PR - manažéra v podniku. Profesionálne fungujúce PR - oddelenie. Päť základných bodov každodennej práce profesionála v Public Relations. Hlavné úlohy PR - manažérov: pestovanie vzťahu ku hospodárskej, politickej a kultúrnej verejnosti v istom strategickom rámci. Vytváranie myšlienkového a emocionálneho základu dôvery verejnosti voči svojmu podniku.