Informatizácia Slovenska sa začala, potrebuje viac koordinácie a peňazí Informačné technológie - Lajčiaková, D.
Zaostalosť informačných technológií a ich využitia na Slovensku. Národný program informatizácie z r.1992 - scenár informatizácie predovšetkým štátnej správy (dane, dôchodky, poistenie). Slovenský trh informačných technológií. Príprava zákona o štátnom informačnom systéme (od r.1992).