Preočkovaná príroda či nová zlatá horúčka Génová technológia zmení, podľa názoru vedcov, svet od základu - Hýravý, A.
Génový výskum, génoví výskumní pracovníci v USA, Japonsku. Rozmach biotechnológií v oblasti výroby liekov, bioprodukty a génové produkty.