Obrat k ekonomickému růstu Hospodářská politika - Vintrová, Růžena
Priebeh transformácie v ČR a predpoklady jej ďalšieho vývoja. Vytváranie podmienok pre dlhodobý a plynulý ekonomický rast. Potenciálne rastové možnosti. Tendencie vo vývoji agregátneho dopytu. Novo sa prejavujúce významné tendencie: terciarizácia ekonomiky, rýchlejší rast pridanej hodnoty než celkových výkonov. Nárast tieňovej ekonomiky. Pohyb medzi protiinflačnou a prorastovou politikou. Platobná bilancia a reálny efektívny kurz. Nezamestnanosť a sociálne súvislosti.