Otázky pro... místopředsedu Českého statistického úřadu Ing. Ivana Šujana, CSc. - Šujan, I.
Rozhovor s podpredsedom Českého štatistického úradu na tému hrubého domáceho produktu ČR. Problematika metodiky odhadu vývoja HDP v porovnaní s vyspelými krajinami. Vývoj HDP ČR od r. 1990. Podiel hrubej tvorby fixného kapitálu na užitie HDP. Prognózy vývoja HDP v ČR v porovnaní s odhadom renomovaných zahraničných inštitúcií.