Väčšina občanov očakáva zhoršenie ekonomickej situácie na Slovensku - Székely, Vladimír
Výsledky prieskumu verejnej mienky s názvom Spotrebiteľský barometer (organizuje sa vo viacerých krajinách Európy), ktorý na Slovensku uskutočnil koncom r.1993 Inštitút pre výskum trhu GfK Slovakia. Viactematický výskum v štvrťročných intervaloch. 4 oblasti výsledkov: hospodárska situácia, ceny a finančná situácia domácnosti, nákupy, sporenie.