Jedná management dle doporučení odborníků ?
Komisia pri MIT (Massachusetts Institute of Technology) uskutočnila anketu, ktorá mala zistiť, prečo sa priemyslová výkonnosť USA zhoršila a ako možno tento stav zlepšiť. 11 odporúčaní americkým podnikom. Tieto sú zhrnuté vo formuláciách niekoľkých hypotéz.