Nedostatky kolektívnych zmlúv vyššieho stupňa na rok 1994 - Mačuha, Miroslav
Nedostatočne jasné a jednoznačne zrozumiteľne vyjadrené dohodnuté zásady odmeňovania v mnohých kolektívnych zmluvách vyššieho stupňa, ktoré boli podľa zákona uložené na MPSVR SR. Ustanovenia formulované v rozpore so znením zákona o mzde. Príklady.