Nové přístupy k výběru pracovníků - Kubát, J.
Výber správnych ľudí na rôzne funkcie v podnikoch vyžaduje nové prístupy a pružnejšiu metodiku. Preferencia len určitej metódy môže skončiť s problematickým výsledkom. Vhodné je kombinovať rôzne metódy: inzerát, databanka vhodných pracovníkov, výberová diagnostika, testy IQ, pohovory, referencie, filozofia výberu.