Procesy jsou důležitejší než dělba práce
Hlavným dôvodom prečo sa podniky dostávajú do problémov, je prehnaná a skostnatená deľba práce. Rozhodujúca pre podnik je organizácia práce v podniku. Dôležitosť procesov, ktoré sa odohrávajú v podniku. Okolo nich sa musí podnik organizovať. Príklady 3 podnikov.