Znovu na téma personální management
Rozhovor s dr. J. Hřebíčkom z poradenskej kancelárie Activconzult, Zlín o personálnom manažmente, ktorý patrí k tým oblastiam riadenia, ktoré nie sú v našej podnikovej praxi dostatočne zastúpené.