Co je Time - Budget
Štúdie tzv. Time Budget - rozdelenie pracovného času ukazujú, že vedúci a odborní pracovníci strávia 90 percent pracovnej doby komunikáciou. Na ostatné koncepčné a strategické činnosti im zostáva málo času. Úspešní vedúci pracovníci sa vyznačujú tým, že delia rovnomerne svoj pracovný čas na úlohy i na spolupracovníkov.