Pokřivený metr Míra nezaměstnanosti v okresech - Burda, A.
Meranie miery nezamestnanosti - vychádza sa z disponibilnej pracovnej sily. Mobilita pracovnej sily v niektorých okresoch. Nepresnosť výpočtov miery nezamestnanosti. Návrh riešenia ako spresniť výpočet miery nezamestnanosti.