Byty Zatiaľ ťažko riešiteľný problém - Zábojníková, M.
Rozhovor s Ing. Ľ.Čudom, vrchným riaditeľom sekcie verejných prác Ministerstva dopravy, spojov a verejných prác, o problémoch bytovej výstavby na Slovensku. Nová koncepcia bytovej výstavby pre Slovensko na r. 1994-2000. Rozvoj podnikateľskej činnosti v oblasti bytov. Odpredaj bytov do súkromného vlastníctva. Podpora bytovej výstavby na Slovensku.