Skúsenosti z Nemecka - Daneková, Z.
Opatrenia Spolkovej vlády na odstránenie zvyšujúceho sa deficitu cenovo prijateľných bytov. Otázky týkajúce sa vhodnosti politiky zameranej na podporu ponuky pri riešení súčasných problémov na trhu s bytmi ako aj na hodnotenie používania jej jednotlivých opatrení. Bytová politika zameraná na zvýšenie ponuky bytov. Voľne financovaná bytová výstavba. Sociálna výstavba bytov. Premena nájomných bytov. Zabezpečenie stavebných pozemkov.