Neuralgické body středních podniků
Prieskum Inštitútu výrobného hospodárstva a kontroly v Mníchove a Kuratória racionalizácie nemeckého hospodárstva - názor bavorských a hessenských podnikov na "neuralgické body" stredných podnikov. Veľký význam pracovníkov na úspechoch podniku. Stredný podnik je zviazaný s osobnosťou podnikateľa. Akosť výrobkov - ďalší činiteľ úspechu. Najvýznamnejšia príčina neúspechu - problém následnosti vo vedení.