Záverečný účet pod drobnohľadom Objektívna správa o subjektívnom prístupe k štátnemu rozpočtu - Polakovič, Ivan
Hodnotenie vplyvov a jednotlivých faktorov, ktoré pôsobili na rozpočtové hospodárenie SR v roku 1993. Vývoj zadlženosti štátu, vnútornej i zahraničnej. Príčiny neplnenia príjmov štátneho rozpočtu. Ovplyvňovanie výdavkovej časti štátneho rozpočtu. Výsledky kontroly čerpania rozpočtových prostriedkov. Stanoviská NKÚ k vládnej predlohe štátneho záverečného účtu SR za rok 1993.