Daňové "abc" - Piršelová, Dagmar
Zhrnutie druhov príjmov, ktoré patria medzi príjmy zo závislej činnosti a funkčné požitky (mzdy, platy, rôzne odmeny a prémie, 13. a ďalšie platy, odmeny pri životných výročiach a i.).