Metodické pokyny na uplatňovanie dane z pridanej hodnoty
Metodika uplatňovania dane z pridanej hodnoty v cestovnom ruchu (P-2/1994), pri závodnom stravovaní (P-5/1994), pri výstavbe a stavebníctve (P-6/1994) a pri výkonoch verejného stravovania (P-7/1994).