Uplatnenie osobitnej sadzby dane z príjmov fyzických osôb v roku 1994 - Piršelová, Dagmar
Základné zásady, sadzby pre všetkých daňovníkov a pre cudzincov platné od 1.1.1994 podľa ustanovenia paragrafu 36 a 46n zákona č.286/1992 Zb. o daniach z príjmov v znení ďalších zákonov.