Vybrané pojmy, problémové okruhy a otázky z oblasti dane z nehnuteľností vo svetle posledných novelizácií príslušných predpisov - Bubeníková, Irena
Cena pôdy základom dane z nehnuteľností a jej určenie vzhľadom na zákon NR SR č.317/1993, ktorým sa mení a dopĺňa zákon NR SR 317/1992 a na vyhlášku MF SR č.58/1993 Z.z. Úhrada dane z nehnuteľností. Vyrubovacie konanie. Oslobodenie od daňových povinností. Zdaňovanie rodinných domov.