Úvahy nad zdaňováním neziskových organizací - Klusoň, Václav
Rôzne možnosti štátnej podpory činnosti verejného sektora. Otázka daňových úľav a exempcií u neziskových organizácií. Otázka zisku, zdaňovania nehnuteľností, daň dedičská a daň darovacia. Ekonomika filantropie - daňové zvýhodňovanie darcov, ktorí svojimi darmi prispievajú na rozvoj organizácií.