300. výročie vzniku Bank of England - Martinko, R.
Bank of England - 2. najväčšia centrálna banka. 27.7.1694 bola oficiálne ustanovená do úlohy vládneho bankára a správcu dlhu. História a činnosť banky od jej vzniku až po súčasnosť.