Archív Národnej banky Slovenska - Kernátsová, M.
So súhlasom MV SR sa rozhodla Národná banka Slovenska zriadiť archív NBS. Úlohy archívu: vyhľadávanie a získavanie späť do vlastníctva historických dokumentov, vybudovanie odbornej knižnice, budovanie zbierok historických reálií. Evidenciu, spracovávanie a vyhodnocovanie archívnych dokumentov zabezpečuje počítačový komplex zn. Canon.