Kvalitný projekt - spokojný klient - Babincová, Soňa
Rozhovor s generálnym riaditeľom Istrobanky, a.s. Ing. I. Šramkom. Istrobanka, a.s. Bratislava začala svoju činnosť roku 1993. Členovia akciovej spoločnosti: Slovenská poisťovňa, a.s., Magistrát hlavného mesta Bratislavy, Girocredit Bank Viedeň. Rozhodujúca oblasť činnosti - poskytovanie úverov. Zahraničný akcionár umožnil realizovať devízový zahraničný platobný styk. Starostlivosť o vlastných pracovníkov. Pohľad na činnosť NBS a jej vzťahu ku komerčným bankám.