Moderný bezhotovostný platobný styk - Hurínek, D.
V rámci rozvoja bezhotovostného platobného styku, buduje VÚB sieť bankomatov v systéme ON LINE. Pozitívna autorizácia platobných kariet podľa bonity klienta. Koordinácia siete bankomatov a vydávania platobných kariet s otváraním osobných účtov klientom. Rozvoj ďalších produktov bezhotovostného platobného styku - činnosť EFT POS terminálov (elektronický prenos prostriedkov) v spolupráci so Slovnaftom Bratislava. Zahraničné platobné karty EUROCARD/MASTERCARD. Založenie Autorizačného centra Slovenska, a.s. v Bratislave (ACS) - spolupráca bánk v oblasti bezhotovostného platobného styku.