Podmínky pro bankovní licenci Vstup do bankovního odvětví - Revenda, Zbyněk
Základná regulácia bánk - kritériá autorizácie - dve oblasti: 1. regulácia vstupu do bankového odvetvia a 2. základné podmienky pre prevádzanie operácií ("prevádzkové požiadavky"). Podmienky pre pridelenie bankovej licencie. Oprávnenosť bariér vstupu do bankového odvetvia. Výška bariér vstupu v ČR.