Všeobecná úverová banka zdvojnásobuje svoje základné imanie - Matloň, Igor
Pri navyšovaní základného imania majú predkupné právo účastinári, rozdelenie cenných papierov medzi nimi. Pokles závislosti od cudzích zdrojov. Poskytované úvery. Rast devízových vkladov. Kótovanie účastín na burze. Ciele obchodnej politiky na rok 1994.