Záručné inštitúcie podporujú podnikateľov - Išová, V.
Medzinárodná konferencia vo Viedni sa zaoberala otázkami podpory malého a stredného podnikania v krajinách strednej a východnej Európy. Predstavitelia záručných inštitúcií z Maďarska, ČR, Slovinska, Rumunska a SR vyzdvihli význam podpory malého a stredného podnikania. Predstavili svoje podporné programy a mechanizmy.